ajaxLoader

Tasker, Dame, Clutch Tasker

Nogle Gange Fungerer En Skuldertaske Bare Ikke Med Din Stemning. Din Lbd Eller Pailletter-Jumpedragt Kræver En Clutch-Pung I Stedet For. En Clutch-Taske, Som Er Perfekt Til At Bære Din Telefon, Id Og Din Læbe-Gloss, Tilføjer Lige Den Farve Eller Detalje, Som Dit Outfit Mangler – Uden At Vække Opmærksomheden Fra Dine Dræbende Hæle Eller Nøje Udvalgte Smykker.

En Sort Clutch Er Den Perfekte Tilføjelse Til Din Nye Midikjole, Og En Minipung Er Det Naturlige Supplement Til En Minikjole. At Gå Ud Med En Kæmpe Pose Kan Lyde Som En God Idé, Men Ret Hurtigt Bliver Din Store Taske En Byrde (Som Den Ene Ven, Der Altid Glemmer Sin Pung). Når Du Vil Fokusere På At Danse Og Tage Selfies I Den Utrolige Badeværelsesbelysning, Er En Clutchtaske Den Perfekte Løsning. Vores Glitrende Clutches Og Clutches Med Perledetaljer Kan Endda Hænge Ved En Mere Formel Begivenhed – De Ser Fantastiske Ud Sammen Med En Af Vores Luksuskjoler Til Et Bryllup Eller En Prisuddeling.

Ryk Din Magenta Clutchtaske Mod En Marineblå Pailletter Kjole Med Slids Op Hertil For En Dramatisk Stemning

Sæt Din Vandfalds-Aften-Clutch Sammen Med En Lav-Cut Satinrød Bukse For At Vende Nogle Hoveder På Happy Hour

Bær En Zebra-Print Clutch Pung Med Dine Booty-Formende Jeans Og En Hvid Bodysuit For Et Sexet Look, Der Er Alt Andet End Girl-Next-Door

Sæt Din Pink Strå-Clutch Med En Top Med Gepardprint Og Nogle Denimshorts For At Komme Til En Bbq Med Stil

Uanset Om Du Skal Til Centrum Eller Til En Dimissionsfest, Er Din Nye Clutch-Taske En Praktisk Og Stilfuld Måde At Bære Det Væsentlige På. Med Så Mange Stilarter Og Former Tilgængelige, Kan Du Få Fat I En Ny Clutch Til Enhver Lejlighed.