ajaxLoader

Herre, Toppe, Skjorter

Føj Flair Til Din Hverdagsgarderobe Med Skjorter Til Mænd Fra SlidHus. Mens En Hvid Skjorte Til Mænd Altid Vil Være En Klassiker, Er Den Også Den Mest Formelle. Hvis Dit Kontor Ikke Kræver En Sådan Formalitet, Så Krydr Dit Look Med Farve Og Mønster. Gå Modig Med En Sort Herreskjorte Eller Vælg Rige Farver Som Blomme, Blågrøn Eller Påfugleblå. Andre Vil Være Opmærksomme. Overvej Gingham, Plaid Eller Endda Paisley Som Et Iøjnefaldende Valg.

Mænds Skjorter Er Ikke Kun Til At Bære Sammen Med En Herredragt Til 9-5 Arbejdsuger. Overvej At Parre En Livlig Lilla Skjorte Med Et Par Skarpe Herrejeans Og Jordfarvede Sportsfrakke Til Mænd I En Subtil Tekstur Som Plaid Eller Houndstooth. Brug Den Med Åben Hals Eller Knappet. Eller Pynt Den Med Et Flot Herreslips. Tilføj Et Par Køresko I Cognaclæder Til Et Outfit, Der Er Ideelt Til Date Night.

Du Vil Se Så Skarp Ud Iført En Sort Herreskjorte Eller En I En Levende Farve. Hold Den Frisk Og Ren Ved Altid At Bære En Herreundertrøje Med Den. En God Undertrøje Absorberer Svedpletter Og Olier For At Holde Din Skjorte Ren Og Tør. Det Øger Dine Skjorters Levetid.

Føj Interesse Til Din Arbejdsgarderobe, Og Hent Et Par Klassiske Eller Farverige Herreskjorter I Dag.