ajaxLoader
Ringerbrødsdragt

Ringerbrødsdragt

DKK947.30
Varm Pelsfrakke Med Lynlås

Varm Pelsfrakke Med Lynlås

DKK415.40DKK592.30
Pels En Frakke

Pels En Frakke

DKK692.30
Lapel Ulden Frakke

Lapel Ulden Frakke

DKK398.90DKK569.20

Dame, Overtøj, Jakker & Blazere

Damejakker Og Blazere

SlidHus Udvalg Af Damejakker, Blazere Og Trenchcoats Vil Få Det Bedste Frem I Ethvert Outfit. Find Den Perfekte Vinterfrakke Eller Parka Til At Holde Dig Varm, Når Du Går Udendørs, Eller Vælg Blandt Vores Bikerjakker Og Denimjakker For At Skabe Et Look, Der Fungerer Både Sommer Og Vinter;Indendørs Og Udendørs. Læg Din Jakke Ovenpå Cargobukser Og En T-Shirt For Et Ubesværet Hverdagslook.

Står I Stil Gennem Alle Sæsoner Med Jakker Til Kvinder Fra SlidHus

Gennemse Vores Udvalg Af Jakker Til Kvinder Og Find Den Rigtige Jakke Til Hver Sæson. Vi Tilbyder En Række Lettere Jakker, Herunder Denimjakker Og Bomberjakker Som Er Gode Tilføjelser Til Dit Outfit For At Fuldende Dit Look, Selv Når Det Er Solskin Udenfor.

Hvis Du Leder Efter Noget Mere Alsidige, Der Passer Til Årstidernes Skiften, Tag Et Kig På Vores Udvalg Af Overshirts Og Shackets, Polstrede Jakker Eller Veste, Som Kommer I Forskellige Farver Og Stilarter, Så De Passer Til Forskellige Temperaturer I Foråret Eller Efteråret.

Af Selvfølgelig Tilbyder Vi Også Det Rigtige Udstyr Til Den Kolde Årstid! Tag Et Kig På Vores Udvalg Af Pufferjakker, Eller Gennemse Vores Udvalg Af Vinterfrakker Og Jakker. Jakker Og Blazere Til Enhver Stil Og Lejlighed

I SlidHus-Kollektionen Af Damejakker Finder Du Altid Et Banebrydende Design, Der Passer Til Din Personlige Stil. Vælg Mellem Alle Tiders Favoritter Såsom En Læderjakke Eller En Klassisk Denimjakke. Hvis Du Kunne Tænke Dig At Gå Efter Noget Andet, Så Prøv Vores Denim Brugsjakker. Selvom SlidHus Er En Denim-Orienteret Virksomhed, Vil Vores Udvalg Af Jakker Og Blazere Til Kvinder Tage Dig Langt Ud Over Denim Alene.