ajaxLoader

Tasker, Herre, Tegnebog & Punge

Mærre-Tegne

Læs Fanen Med Stil Med En Af Vores Designerpunge Til Mænd. Uanset Om Du Foretrækker At Gå Uden Penge Eller Har Brug For Et Praktisk Sted At Opbevare Dine Penge Og Sedler, Har Vi En Mulighed For Enhver Type Bruger. Praktiske Lommer Og Moderne Pascover Er Alle Lige Ved Hånden, Lavet Af Store Navne Såvel Som Håndværkere.

Smidigt Læder Er En Grundpille I Vores Samling Af Punge Til Mænd. Fra Finkornet Kalveskind I Sin Naturlige Farve Til Monogramdækkede Muligheder I Lyse Nuancer, Der Er Noget For Enhver Smag. Du Vil Også Se Subtile Prægede Mønstre, Vævede Teksturer Og Kontrastfarvede Indersider For Et Strejf Af Detaljer. Mange Af Disse Producenter Har Givet Deres Navne En Metallisk Finish For At Få Dem Til At Springe Ud Forfra.

Kan Du Lide At Rejse Let? Vælg En Ultra-Slank Læderkortholder, Som Du Kan Have I Din Ryg Eller Brystlomme, Mens Du Går Din Dag. Vælg Et Klassisk Sort Stykke, Eller Gå Efter Et Design Med En Lysere Nuance Eller Dekoreret Med Et Grafisk Mønster. For Lidt Ekstra Plads, Vælg En Bifold-Stil Med Masser Af Plads Til Mønt. Eller Vælg Et Design Med En Robust Seddelclips For At Sikre Løst Bud. Vores Grønne Project Earth-Logo Fortæller Dig, At Et Produkt Er Fremstillet Ved Hjælp Af Planetvenlige Metoder Eller Materialer.