ajaxLoader

Dame, Underdele, Jumpsuits & Buksedragter

Køb Jakkesæt Og Bukser Til Kvinder

Er Du Klar Til At Boltre Dig? Vi Elsker Et Godt Look I Ét Stykke Som Et Par Overalls, Bukser Eller En Jumpsuit. Det Er Så Nemt At Klæde Sig På Og Ser Så Ubesværet Cool Ud At Starte! For At Skelne Fra Overalls Og Jumpsuits, Skal Du Huske På, At Rompers Generelt Bæres Alene (I Modsætning Til Overalls) Og Er Korte Ben (I Modsætning Til Jumpsuits). Rompers Er Perfekte Til Foråret. Blomsterbukser Er Virkelig Populære, Såvel Som Andre Prints Som Striber Og Små Samtaleprints.

Sådan Styles En Jumpsuit Eller Romper

Denim-Overalls Er Sjove Og Afslappede At Have På. De Er Lidt Børneagtige, Må Vi Indrømme, Men De Er Så Søde! Læg Dem I Lag Over Din Yndlings Grafiske T-Shirt, Sweatshirt Eller Sweater, Og Du Er I Gang! Her Er Dog Et Tip: Sørg For, At Dine Overalls Sidder Lidt Mere Rummelige Ovenpå, Hvis Du Planlægger At Lægge Tykkere Sweatere Under. Hvis Du Synes, At Det Overordnede Look Stadig Er En Anelse Uhyggeligt, Så Skift Det Ud Med En Stil, Der Sidder Tættere På Din Hud Som En Tætsiddende T-Shirt, Bodysuit Eller En Beskåret Langærmet Top. Hvis Du Minimerer Bulken Under Overallerne, Vil Det Overordnede Udseende (Ingen Ordspil) Føles Mere Poleret. Denim Overalls Er Klassikeren, Men Der Er Også Andre Muligheder Lavet Af Fløjlsbuk Eller Twill. Glem Ikke, At Heldragten Kun Er Specifik For Den Øverste Halvdel Af Dit Look: Der Er Overordnede Kjoler, Overordnede Shorts Og Overordnede Bukser. Det Er Op Til Dig At Vælge Din Favorit.

Culotte-Længden Sidder Mellem Romperen Og Jumpsuiten. Dette Snit Rammer Hvor Som Helst Mellem Knæ Og Læg Med En Bredere Benåbning. En It-Girl-Favorit, Culotte-Overall Er Et Virkelig Fashion-Forward Valg. Det Er Potentielt Vanskeligere At Style, Men Bare Rolig, Vi Lærer Dig Hvordan. Sæt Den Sammen Med Herretøjsinspireret Tilbehør Som Baseballkasketter, Huer Og Sneakers. Smid En Almindelig Hvid T-Shirt Nedenunder, Og Du Er God. Det Er Et Meget Model-Off-Duty-Look, Der Ikke Er Så Almindeligt Som De Andre Overordnede Muligheder.

Jumpsuits Er Den Mest Forhøjede Af Disse Fire One-Piece Styles. Med Fuld Bendækning Kan Det Føles Overvældende. Vælg Et Slankt Snit, Der Tilspidser Mod Anklen For At Minimere Tøjets Størrelse, Og Du Kan Bære Dem Med Stort Set Alle Typer Fodtøj. Men Hvis Du Går Efter Et Løsere Ben, Så Vil Vi Anbefale At Vælge En Sko Med Mere Højde, Så Jumpsuiten Ikke Draperer Langs Gulvet På En Lidet Flatterende Måde. Til Sommer Kan Du Prøve En Espadrillekile Eller En Lædersandal Med En Tyk Hæl. Til Vinter Skal Du Gå Efter En Ankelstøvle Med En Smal Hæl. Gennemse Vores Bukser, Overalls Og Jumpsuits Nu For At Få Et Enestående Look.