ajaxLoader
Herre Jeans Med Knurhår

Herre Jeans Med Knurhår

DKK298.90DKK427.50
Forårs Stretch Jeans

Forårs Stretch Jeans

DKK284.60DKK406.60

Herre, Underdele

Herreunderbukser

Fra Kakibukser Til Shorts Er Vores Kollektion Af Herreunderdele Dagligdags. Siden 1986 Har Vi Skabt Kvalitetsstile, Der Var Beregnet Til At Leve. Og Vi Taler Ikke Om At Bo På Kontoret. Her Hos SlidHus Ved Vi, At Der Er Mere I Livet End Arbejde. Derfor Er Vores Bukser Designet Til Weekender, Hvor Du Forfølger Dit Passionsprojekt Og Sene Aftener Med Dine Venner Ikke Kun Hverdagen 9.-5. Så Vi Foretrækker Ikke At Overveje Disse "Arbejdsbukser." De Er Egentlig Bare "Hverdagsbukser".

Der Er Ikke Noget Kompliceret Ved Vores Underdele Til Mænd. De Gør Præcis, Hvad Du Forventer, Men Giver Dig En Overraskende Mængde Komfort Og Funktionalitet, Som Mange Herrebukser Mangler. De Fås I De Farver, Du Allerede Elsker Som Tan Og Grå Og De Vil Aldrig Gå Af Mode. Men Selvom Vi Altid Ønsker At Blive Husket For At Give Dig Bukser Af Høj Kvalitet, Vil Vi Sørge For, At Vi Gør Det, Samtidig Med At Vi Minimerer Din Indvirkning På Planeten.

Vi Handler Om At Sikre, At Du Føler Dig God Indefra Og Ud, Og Selvom Vi Gerne Vil Tro, At Vores Underdele Til Mænd Er Behagelige, Tror Vi Ikke, At Det Ord Yder Dem Retfærdighed. Vores Herrebukser Gør Stort Set Enhver Aktivitet Nemmere De Giver Dine Joggingbukser Et Løb For Pengene Og Vil Ikke Have Dig Til At Skynde Dig At Fortryde Din Top-Bund Efter Et Måltid. Og Hvis Du Undrede Dig, Er Der En Grund Til, At Vi Kalder Vores Herreshorts "Perfekte". Det Er Det Par, Du Altid Får Fat I, Inden Du Løber Ud Af Huset For At Bruge Tid I Solen, Fordi De Er En Tidløs Silhuet, Der Er Nem At Have På, Uanset Vejret Eller Lejligheden.

Hvad Sætter Vores Herrebukser Bortset Fra Resten? Nå, Vi Kan Være Forudindtaget, Men Hvis Vi Kender Dig (Og Vi Vil Gerne Tro, Vi Gør Det), Så Leder Du Efter Chinos Eller Kaki Af Høj Kvalitet, Som Du Ikke Behøver At Tænke To Gange Over Og Det Gør Vores Bare Det. Det Er Fritidstøjet, Der Får Dig Til At Føle Dig Poleret, Selvom Du Rocker Vores Herrebukser Med En Plaidskjorte Og Dine Yndlingssneakers.

Så Her Er Vores Løfte Til Dig – Vi Bliver Ved Med At Lave Herreshorts. Og Bukser, Som Du Kan Føle Dig Sikker På, Så Længe Du Bliver Ved Med At Være Tro Mod Dig Selv (Og Din Stil).