ajaxLoader

Tilbehør, Herre, Solbriller

Mænds Solbriller

Fra Edgy, Retro-Cool Vibes Til Slanke Og Moderne Silhuetter, SlidHus Bred Vifte Af Solbriller Har Fashion-Forward Stilarter Til Enhver Type Moderne Gentleman. Både Stilfulde Og Praktiske, Vores Uv-Beskyttende Briller Sørger For, At Du Forbliver Beskyttet Mod Solens Skadelige Stråler, Mens Du Ser Ubesværet Cool Ud.

Omfavn Fortidens Tilbagevendende Stilarter Med Klassiske Rektangulære Stel, Eller Gå Efter Et Rundt Look. Ved At Kombinere Kvalitetskonstruktioner Med Blanke, Aviator, Monokrom, Wayfarer Og Skildpaddedesigns Kan Du Nemt Udstråle Det Charmerende Look Med Et Par Skarpe Firkantede Rammer.

For De Mere Eventyrlystne, Vælg En Af Vores Mange Performance Baseret Design. Ved At Kombinere Banebrydende Teknologier Med Et Slankt Udseende, Har Vi Stilarter Til Enhver Situation, Uanset Om Det Er Til Arbejde Eller Leg.

Gå På Vejen Med Et Par Slanke Pilotrammer I Skinnende Guld Eller Kromtoner, Eller Gå Efter Spejl. Linser, Som Findes På Solbrillerne, Til At Tage Dit Off-Duty-Look Til Nye Og Vovede Højder.

Ideel Til Weekendkrigeren, Du Kan Mikse Og Matche Din Strandbundne Stemning Med Vores Brede Kollektion Af Farvepaletter . Vælg Mellem Snesevis Af Nuancer, Mønstre Og Gradienter For At Finde Det Perfekte Par, Der Passer Til Din Personlighed.

Ingen Mands Outfit Er Virkelig Komplet Uden Et Par Pålidelige Solbriller. Gå Efter En Stil, Der Passer Til Din Personlighed, Men Udelukk Ikke En Ændring I Tempo, Såsom Cat Eye Eller Overdimensionerede Linser. Med En Stadigt Voksende Kollektion Af Solbriller Lige Ved Hånden, Har SlidHus Altid Noget Til At Holde Dit Look På Rette Punkt.