ajaxLoader
Herre Jeans Med Knurhår

Herre Jeans Med Knurhår

DKK298.90DKK427.50
Forårs Stretch Jeans

Forårs Stretch Jeans

DKK284.60DKK406.60
Slim-Fit Jeans Med Knæsyning

Slim-Fit Jeans Med Knæsyning

DKK308.80DKK440.70
Små Jeans

Små Jeans

DKK294.50

Herre, Underdele, Jeans

Jeans Til Mænd

Shop Nye Pasformer Og Stoffer Fra SlidHus, Og Du Vil Huske, Hvorfor Jeans Er En Mands Bedste Ven. De Er Behagelige, Nemme At Tage På Og Passer Til Alt. Hvis Det Er En Afslappet Fredag, Skal Du Tilføje En Button-Down Skjorte Og Blazer, Hvis Det Er En Weekend, Så Tag En Polo Eller T-Shirt. SlidHus-Kollektionen Af Denim Til Mænd Omfatter Stilarter Som Skinny Jeans, Bootcut-Jeans Og Ripped Jeans, Så Du Kan Have Et Par Til Enhver Lejlighed!

Mænds Jeans Kan Være Afslappet Forretning! De Er Faktisk Nemmere At Pynte End Du Tror! Prøv At Tilføje En Sweater Med Vores Slim Straight Dark Wash Destroyed Stretch Jeans, Og Du Får Det Perfekte Outfit. Når Du Er I Tvivl, Så Undgå Let Vask Og Flækkede Jeans, Og Sæt Dem Sammen Med Dress-Sko Og En Button Down-Skjorte For Et Idiotsikkert Look. Vil Du Have Dem På På Arbejde? Intet Problem, Sæt Dem Sammen Med Støvler For Det Fulde Look!

Mænds Slim Fit Jeans Bør Ikke Være For Stramme, Da Der Skal Være Stretch, Og Du Skal Kunne Bevæge Dig Komfortabelt I Dem. Slanke Jeans Passer Til Dine Ben, Giver En Mere Afslappet Følelse, Snævrer Ind Omkring Læggene Mere End Lige Jeans, Men Ikke Stramme Som Skinny Jeans. Tjek Vores Slim Fit Jeans For En Afslappet, Men Kropsbevidst Pasform, Og Tilføj Måske Endda En Polo For Et Komplet Look!

Mænds Bæredygtige Jeans Er Bevidst Lavet Med Planeten Og Mennesker I Tankerne. Lavet Til Bevidst At Hente Vores Stof Og Spare På Vandet Under Produktionen. Disse Denim Styles Er Lavet Ved Hjælp Af Forskellige Teknikker For At Hjælpe Med At Gøre Vores Del For Miljøet. Føl Dig Godt Tilpas Med, Hvad Du Bærer Med Vores Bæredygtige Jeans – De Kommer I Forskellige Vaske Og Stilarter!