ajaxLoader

Herre, Overtøj, Dunjakker

Isolerede Pufferjakker Til Mænd

Når Temperaturen Falder, Vil Du Forblive Komfortabel Og Varm Med SlidHus Pufferjakker Til Mænd. Disse Dunisolerede Jakker Er Bygget Til At Holde På Kropsvarmen Og Bevare Åndbarheden. Uanset Om Du Vandrer I Skoven, Står På Ski I Baglandet Eller Bare Bekæmper Hverdagens Kulde Rundt I Byen, Er Disse Jakker Designet Til Ydeevne, Beskyttelse Og Komfort.

Vores Isolerede Frakker Holder Dig Varm Og Tør Med Vores Udendørs Tøjinnovationer Såsom High-Fill Power Down, Vandtæt Stof Og Termisk Reflekterende Foring. Udvalget Af Beskyttende Teknologier Og Funktionelle Funktioner, Der Er Udformet I Vores Hævede Jakker, Gør Dem Hyggelige, Men Alligevel Pålidelige, Når Vejret Bliver Koldt.

Hos SlidHus Har Vores Passion For Udendørs Inspireret Innovative Jakkedesigns, Der Vil Holde Dig Varm. Og Behageligt Uanset Vejret. SlidHus Pufferjakker Er Designet Til At Være Lette, Holdbare Og Alsidige For At Hjælpe Med At Holde Dig Komfortabel Under Varierende Forhold. Fra Yderlagsjakker Bygget Til Minusgrader Til Isolerende Mellemlagsveste Finder Du En Række Stilarter, Størrelser, Farver Og Funktioner Til Enhver Lejlighed I Koldt Vejr.

Hver Af Vores Jakkekollektioner Tjener Kan Bruges Til Næsten Enhver Udendørs Aktivitet. Uanset Om Du Er Ude At Shoppe Efter Isolerede Herrejakker For At Holde Dig Varm På Vej Til Arbejde Eller Tør Og Beskyttet Mod Naturens Elementer, Mens Du Er På Vandretur, Er Der En SlidHus Pufferfrakke Til Dig. Vores Udvalg Af Smidige Softshell Og Beskyttende Hard-Shell-Jakker Kommer Fyldt Med Forskellige Niveauer Af Dunisolering Og Udstyret Med Unikke Funktioner Som F.Eks. Fløjlsblødt Fleecefor Og Vandtæt Sømforsegling.

Der Er Intet Bedre Sted At Shoppe For Høj Kvalitet. Kvalitets Isolerede Jakker Til Mænd. Vores Kollektion Af Hævede Frakker Byder På Noget For Enhver Smag, Og Udvalget Af Stilarter Og Farver Hjælper Dig Med At Vælge En Jakke, Der Er Helt Din Egen.