ajaxLoader

Herre

Jakker, Blazere, Frakker Og Veste Til Mænd

Khaki Er Vores Ting, Men Vi Ved Stadig, At Ethvert Godt Par Kakibukser Har Brug For Lige Gode (Og Praktiske) Stile Til At Passe Til Det. Indtast Vores Udvalg Af Jakker Til Mænd – Klar Til At Lægge I Lag, Samle Og Se Godt Ud Hele Tiden. Vi Har Været I Herretøjsbranchen I Et Stykke Tid, Og Vi Har Erfaret, At Det Handler Om Materialer I Topkvalitet, Praktiske Detaljer Og Skarpe Designs. Til Alle Dine Forretningsbehov Og Behov Til Særlige Lejligheder Har SlidHus Dækket Dig – Oven I Købet.

Vores Herrejakker Er Lavet Til Alsidighed, Komfort Og Klassisk Stil. Blandt Vores Tilbud Er Bomberjakkens Silhuet Et Konsekvent Populært Valg For Fyre Overalt Takket Være Dens Skarpe Stil. Den Rammer Hoften Og Har En Sporty Krave Og Egner Sig Til Både Afslappede Og Intensiverede Stilarter. Vores Bomberjakker Til Mænd Kommer I Klassiske Farver, Men Vi Blander Det Også Op Hver Sæson Med Forskellige Detaljer Som Et Patchwork-Mønster Eller En Unik Ny Nuance.

Blazere Er Altid En Fast Bestanddel For Øjeblikkelig, Lejlighedsklar Stil. Når Vi Designer Og Konstruerer En Blazer Til Mænd, Har Vi Klassisk Stil I Tankerne Og Går Med Alsidige Nuancer Som Marineblå Og Kul, Fordi De Altid Ser Godt Ud Med Khakis Og Chinos. Nogle Af Vores Blazere Til Mænd Inkluderer Endda Stretch For Lidt Skjult Komfort. Disse Er Lavet Af Blødere, Mere Afslappet Vævet Stof, Men Har Stadig Den Traditionelle Strømlinede Silhuet Og Revers, Så Du Kan Kaste Den Over En T-Shirt For Øjeblikkeligt At Kanalisere En Skarp Stil.

Herrevesten Er Et Andet Stykke Til Integreres I Dit Line-Up. Selvom Dette Teknisk Set Ikke Er En Herrejakke, Er Den Essentiel For Lagdeling Og Tilføjer En Unik Stil Til En Skjorte Med Krave. At Lægge En Sweatervest Over En Button-Up Er En Øjeblikkelig Klassisk Kombination, Der Kræver Minimal Indsats. Det Er Også En Chance For At Eksperimentere Med At Blande Forskellige Print Og Mønstre Til Et Karakteristisk Ensemble Med Visuel Interesse. Vi Foreslår Også At Prøve En Quiltet Herrevest. Disse Lette Og Varmeisolerede Er Gode, Når De Lægges Over En Sweater Eller Henley-Skjorte.

Glem Ikke Frakker Til Mænd, Det Er Ofte Det Sidste, Du Tager På, Inden Du Går Ud Af Døren. Vores Herrefrakker Omfatter En Række Stilarter, Fra Den Klassiske Trench Til Den Essentielle Regnskal. Disse Er Alle Designet Med Funktionalitet I Tankerne Og Tilbyder Dækning Uden At Gå På Kompromis Med Stilen – Noget Alle Fyre Leder Efter I En Jakke.

Uanset Hvor Du Er, Vejret Du Står Over For, Eller Den Stil Du Står Over For. Ønsker At Projicere, Kan Du Altid Tælle SlidHus Jakker Til Mænd Til At Se – Og Føle Sig – Fantastiske I Livets Bedste Øjeblikke.