ajaxLoader

Tasker, Herre

Tasker Til Mænd

Tasker Er En Perfekt Kombination Af Form Og Funktion. Uanset Om Du Går På Gaden, Pendler Til Arbejde Eller Endda Tager En Weekend Væk, Bør Ingen Mand Forlade Huset Uden En Stilfuld Og Sikker Taske. SlidHus Ekspansiv Samling Af Rygsække, Tasker, Muleposer, Gymnastiktasker Og Mere Vil Gøre Det Nemt At Finde Den Perfekte Bære-Ledsager Til Dine Behov Og Stil.

Rygsækken Er En Ideel Allrounder Til Enhver Mand. Ved At Balancere Opbevaringsplads Med Praktisk Balance, Kan Du Være Sikker På At Passe Alle Dine Daglige Ting I En Rygsæk, Der Er Håndplukket Fra Vores Omfattende Sortiment. For Dem Med En Flair For Farve, Udforsk Vores Samling Af Farvepaletter, Print Og Teksturerede Finish. Med Hundredvis Af Separate Designs Fra Kun De Bedste Mærker Og Mærker, Kan Du Være Sikker På At Finde En Rygsæk, Der Ubesværet Vil Udtrykke Din Personlige Stil.

Ønsker Du At Holde Et Par Dage Fri Eller Planlægger At Komme Væk På En Spontan Roadtrip? Alt Hvad Du Behøver For At Gå På Den Åbne Vej Med Stil Er En Simpel Weekendtaske Eller Rejsetaske. Dem, Der Ønsker At Tage Deres Roadtrip Væk Fra Vejen, Kan Overveje En Udendørstaske. Med En Række Muligheder I Forskellige Størrelser, Der Nemt Kan Opbevare Alle Dine Rejsefornødenheder, Betyder En God Rejsetaske, At Du Aldrig Behøver At Bekymre Dig Om Pladsmangel Til Din Weekendtur.

Til Den Moderne Mand Om Byen, Der Har Kun Brug For Det Mest Nødvendige For At Få Ham Igennem, Udstyr En Slank Lædertaske Eller Dokumentmappe Til Alle Dine Opbevaringsbehov. Designet Til Problemfri Overgang Fra Gaden Til Bestyrelseslokalet, En Smart Messenger-Taske Vil Være Det Perfekte, Bærbare Hjem Til Din Bærbare Computer Og Andet Teknisk Tilbehør.

Gør Din Daglige Tur Til Og Fra Fitnesscenteret Til En Leg Med En Af Vores Mange Træningstasker, Velegnet Til Mænd Med Aktiv Og Sporty Livsstil. Fra Store, Duffel-Inspirerede Tasker Til Aerodynamisk Designede Rygsække, Vi Har Kun Udvalgt Fra De Allerbedste Mærker Og Mærker For At Sikre, At Du Kan Træne Hårdere Uden At Bekymre Dig Om Sikkerheden Af Dine Ting.